Morgondopp vid egen strand, kaffe på verandan med havsutsikt och en bit blåbärspaj av bär du själv plockat bakom stugknuten…

Låter det bra? Kom till Gudungen på Ådö!

Gudungen är en möblerad och fullt utrustad stuga som kan hyras för ett veckoslut, veckovis eller månadsvis. Stugan kan hyras juni-augusti.

Se bilder från stugan Gudungen

Läs mera om stugan

 
Stugan Gudungen är 60m² och består av två sovrum (två sängar i det ena rummet, en bäddsoffa i det andra), ett allrum, en bastu och en stor veranda.

Stugan är möblerad och utrustad med gasspis med ugn, gaskylskåp och en liten vedspis. Till stugan hör en egen strand  (klippor) med simstege vid bryggan.

Det finns inte rinnande vatten i stugan Gudungen. Tvättvatten får du från vattentunnorna med regnvatten bakom stugknuten och dricksvatten hämtar du med dig själv. Intill stugan finns ett utedass med komposttoalett.

Stugan är utrustad med solpaneler vars el du kan använda för att t.ex. ladda mobiltelefonen eller för kvällsbelysning.

Övrig utrustning  på stugan: Täcken och dynor – Spjälsäng och barnstol (förhandsbeställ) – Kärl, bestick etc. – Liten gasgrill – Ved för bastun och vedspisen – Brygga  – Roddbåt

Sängkläder kan hyras för 10€/person/vecka (förhandsbeställ)

Husdjur är inte tillåtna.

 

I närheten:

Box hamn ca 6 km (med båt).
Sandnäsudd ca 6 km (med båt). Närmaste matbutik, bränsleförsäljning och café.
Jussarö ca 8 km (med båt). Lokal sevärdhet.
Barösund ca 10 km (med båt). Café, restaurang, bränsleförsäljning.

 

Läs mer om Ådö

Stugan Gudungen ligger på Ådö (59°53’34.7″N 23°39’38.7″E) i Raseborgs skärgård och är en av 12 stugor på ön. De flesta stugorna finns på öns norra sida. På öns södra sida finns klippor med utsikt mot det öppna havet, som passar utmärkt för picnic och solbad.

Till Ådö tar man sig  med båt. Från Ådö är det en ca sex kilometers båtfärd till Box hamn, som i sin tur ligger en ca 20 minuters bilfärd från Ekenäs.

 

Hur du bokar stugan

Bokningar för sommaren 2020 tas emot fr.o.m. januari 2020

Bokningar och förfrågningar kan göras via e-post till booking[a]halsto.fi , per telefon till numret 050-4637272 eller via vårt bokningsformulär. Bekanta dig med våra hyres- och bokningsvillkor här.

 

Hur du tar dig till Ådö

Du kan komma med egen båt/hyrbåt till Ådö. Till dig som kommer med egen båt erbjuder vi 10% rabatt på stugpriset per vecka.

För dig som inte har egen båt erbjuder vi  båtskjuts till stugan från Box brygga på ankomstdagen och tillbaka från stugan till Box brygga på avresedagen (utan extra kostnad).

Vi rekommenderar att du kommer med egen båt/hyrbåt om du planerar att stanna längre än en vecka, så att du kan ta dig till matbutiken etc.  Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda taxibåtstjänster.

 

Bokningskalender

 

I kalendern nedan kan du se vilka veckor som är lediga/bokade

 

 

Välkommen!