Morgondopp vid egen strand, kaffe på verandan med havsutsikt och en bit blåbärspaj av bär du själv plockat bakom stugknuten…

Låter det bra? Kom till Gudungen!

Bokningar för sommaren 2020 tas emot från och med januari 2020.

Gudungen är en möblerad och fullt utrustad stuga som kan hyras för ett veckoslut, veckovis eller månadsvis. Stugan kan hyras maj-augusti.

Se bilder från stugan

Stugan är 60m2 och består av två sovrum med sovplats för totalt 4 personer, ett allrum, en bastu och en stor veranda. Till stugan hör också utedass och vedbod. Stugan ligger på Ådö (59°53’34.7″N 23°39’38.7″E) och är en av 12 hyresstugor, de flesta finns på öns norra sida. På öns södra sida finns klippor med utsikt mot det öppna havet, som passar utmärkt för picnic och solbad.

Stugan är möblerad och utrustad med gasspis med ugn, gaskylskåp och en liten vedspis. Stugan är även utrustad med solpanel som kan användas för t.ex. laddning av mobiltelefonen eller kvällsbelysning . Stugan har egen strand  (klippor) med simstege vid bryggan.

Till Ådö tar man sig med båt. Från Ådö är det en ca sex kilometers båtfärd till Box hamn, som i sin tur ligger en ca 20 minuters bilfärd från Ekenäs.

Närmaste matbutik och café:  Sandnäsudd ca 6 km (med båt). I närheten ligger också den lokala sevärdheten Jussarö.

Övrig utrustning  på stugan: Täcken och dynor – Spjälsäng och barnstol (förhandsbeställ) – Kärl, bestick etc. – Liten gasgrill – Ved för bastun och vedspisen – Brygga  – Roddbåt

Husdjur ej tillåtna.

Bokningar och förfrågningar kan göras via e-post till booking[a]halsto.fi , per telefon till numret 050-4637272 eller via vårt bokningsformulär.

Bokningar för sommaren 2020 tas emot från och med januari 2020.

Prisklass 400-525€/vecka

Bekanta dig med våra hyres- och bokningsvillkor här.

Välkommen!