Unelmoitko aamu-uinnista omalta laiturilta, tai kahvituokiosta mustikkapiirakan kera, merinäköalasta nauttien?

Tule Gudungen-mökille Ådön saarella! Mökin voit vuokrata viikonlopuksi, viikoksi tai useaksi kuukaudeksi kerrallaan.

Gudungen-mökin pinta-ala on 60m2, ja koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittokomerosta ja saunasta. Mökistä löytyy nukkumapaikka neljälle henkilölle, ja mökkiin kuuluu myös iso kuisti ja ulkokäymälä. Ådön saarella (59°53’34.7″N 23°39’38.7″E) on yhteensä 12 mökkiä, joista useimmat ovat saaren pohjoispuolella. Saaren eteläranta koostuu kookkaista kallioista joista avautuu näkymä avomerelle, ja jotka soveltuvat erinomaisesti sekä auringonottoon että piknik-retkiin.

Mökki on kalustettu ja varusteisiin sisältyy kaasutoiminen jääkaappi ja hella, sekä puulämmitteinen kamiina. Mökin aurinkokennot mahdollistavat puhelinten latauksen ja sähkövalaistuksen. Mökillä on oma kallioranta ja laiturista löytyy uimatikkaat.

Boxin laituri sijaitsee noin kuuden kilometrin matkan päässä Ådön saarelta. Box on noin 20 minuutin ajomatkan päässä Tammisaaresta. Järjestämme tarvittaessa venekuljetukset saareen ja takaisin .

Lähistöllä on myös paikallinen nähtävyys Jussarö.
Lähimmät ruokakaupat ja kahvilat: Box 6 km ja Sandnäsudd 6 km (veneellä)

Mökin muut varusteet: Peitot ja tyynyt,– Lasten sänky ja –tuoli (etukäteen varattuna) – astiat, aterimet jne. – pieni grilli – polttopuut saunaa ja takkaa varten – laituri ja poiju – soutuvene.

Ei lemmikkejä.

Katso kuvia mökistä

Varauksia ja tiedusteluja otetaan vastaan sähköpostitse booking[a]halsto.fi, puhelimitse 050-4637272           ja varauslomakkeen kautta

Pidempien vuokrausjaksojen hinnat sovitaan erikseen.

 Tutustu vuokra- ja varausehtoihimme täällä. Alla varauskalenteri.

Tervetuloa!