Unelmoitko aamu-uinnista omalta laiturilta, tai kahvituokiosta mustikkapiirakan kera, merinäköalasta nauttien?

Tule Gudungen-mökille Ådön saarella!

Mökin voit vuokrata viikonlopuksi, viikoksi tai useaksi kuukaudeksi kerrallaan.

Vuokrattavissa kesäkuusta elokuuhun.

Katso kuvia mökistä

Lue lisää mökistä

 
Gudungen-mökin pinta-ala on 60m². Mökki koostuu kahdesta makuuhuoneesta, olohuoneesta, keittokomerosta ja saunasta. Mökistä löytyy nukkumapaikka neljälle henkilölle, ja mökkiin kuuluu myös iso kuisti ja ulkokäymälä.

Mökki on kalustettu ja varusteisiin sisältyy kaasutoiminen jääkaappi ja hella, sekä puulämmitteinen kamiina. Mökin aurinkokennot mahdollistavat puhelinten latauksen ja sähkövalaistuksen. Mökillä on oma kallioranta ja laiturista löytyy uimatikkaat.

Mökissä ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Juomavesi on tuotava mukana. Pesuvetenä käytetään sadevettä, jota keräytyy sadevesitynnyreihin.

Mökin muut varusteet: Peitot ja tyynyt,– Lasten sänky ja –tuoli (etukäteen varattuna) – astiat, aterimet jne. – pieni grilli – polttopuut saunaa ja takkaa varten – laituri – soutuvene.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet vuokrattavissa 10€/hlö/viikko (etukäteen varattuna)

Ei lemmikkejä.

 

Lähistöllä:

Box:in satama n. 6 km (veneellä).
Sandnäsudd n. 6 km (veneellä). Lähin ruokakauppa, polttoaineen myynti ja kahvila.
Jussarö n. 8 km (veneellä). Paikallinen nähtävyys.
Barösund n. 10 km (veneellä). Kahilva, ravintola, polttoaineen myynti.

 

Lue lisää Ådön saaresta

 
Ådön saarella (59°53’34.7″N 23°39’38.7″E) on yhteensä 12 mökkiä, joista useimmat ovat saaren pohjoispuolella. Saaren eteläranta koostuu kookkaista kallioista joilta avautuu näkymä avomerelle, ja jotka soveltuvat erinomaisesti sekä auringonottoon että piknik-retkiin.

Ådön saarelle pääsee vain veneellä. Boxin laituri sijaitsee noin kuuden kilometrin matkan päässä Ådön saarelta. Box on noin 20 minuutin ajomatkan päässä Tammisaaresta.

 

Näin varaat mökin

 
Kesä 2020 vuokrattavissa tammikuusta 2020 lähtien.

Varauksia ja tiedusteluja otetaan vastaan sähköpostitse booking[a]halsto.fi, puhelimitse 050-4637272  ja varauslomakkeen kautta,

Tutustu vuokra- ja varausehtoihimme täällä


 

Miten pääset perille

 
Voit tulla mökille omalla veneellä. Jos tulet mökille omalla veneellä saat 10% alennusta mökin viikkohinnasta.

Jos et tule omalla veneellä, järjestämme venekyydin mökille ja takaisin, tulo- ja lähtöpäivinä, Boxin laiturista (ilman lisäkustannusta).

Jos haluat vuokrata mökin useammaksi viikoksi, suosittelemme että tulet omalla veneellä/vuokraveneellä jotta pääset esim. ruokakauppaan. Emme valitettavasti voi tarjota taksivenepalveluita. 

 

Varauskalenteri

 
Alla näet vapaat ja varatut viikot

 

Tervetuloa!