Varausehdot

  1. Varaus astuu voimaan kun varausmaksu (30% mökkivuokrasta) on maksettu. Varausmaksu on maksettava kahden viikon sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet varauksenne. Saatte varausvahvistuksen kun olemme vastaanottaneet varausmaksunne.
  2. Mökin kokonaisvuokra (josta vähennetään varausmaksu) on maksettava kokonaisuudessaan viimeistään kuukausi (30 päivää) ennen tulopäivämäärää.
  3. Peruutuksen sattuessa, varausmaksua ei palauteta. Mikäli varaus perutaan viimeistään kuukausi (30 päivää) ennen tulopäivää, palautamme maksetun kokonaisvuokran (varausmaksua lukuun ottamatta). Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin neljä viikkoa( 30 päivää) ennen vuokraviikon alkamisajankohtaa, ei loppumaksua palauteta muutoin kuin sairaustapauksissa (lääkäritodistuksella).
  4. Mikäli varausmaksua tai kokonaisvuokraa ei makseta, varaus peruuntuu yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Vuokraehdot

Mökki on vuokralaisen käytettävissä tulopäivänä klo. 15 lähtien, lähtöpäivään klo. 12 asti. Saat tiedon mökin avaimen luovutuksesta hyvissä ajoin ennen tulopäivää.

Vuokralaisena sitoudut:

  1. Siivoamaan mökin ohjeistuksen mukaan, jotta mökki on lähtiessäsi samassa kunnossa kuin se on saapuessasi. Mikäli mökkiä ei ole siivottu, vuokralainen sitoutuu nämä ehdot hyväksyessään kustantamaan loppusiivouksen.
  2. Noudattamaan mökistä löytyviä järjestyssääntöjä. Vuokralainen on vastuussa mökiin tai sen irtaimistoon kohdistuneista, tahallisesti aiheutetusta tai huolimattomuudesta johtuvasta vahingoista.
  3. Käyttämään mökkiä ainoastaan siihen tarkoitukseen mitä varauksen yhteydessä on sovittu. Sovitun tarkoituksen vastainen käyttö on esimerkiksi mökin edelleen vuokraus ja ylimääräisten henkilöiden majoittaminen.
  4. Palauttamaan mökin avaimet lähtöpäivänä. Mikäli avaimia ei palauteta, vuokralainen sitoutuu nämä ehdot hyväksyessään kustantamaan mökin lukkojen vaihdon.